In het kader van het Tam Tam Festival in Leiden Noord is vanmiddag de Wereldkinderspeeldag gehouden. In de grote tent, die opgesteld staat voor buurtcentrum 't Spoortje was er voor de kinderen wel een heel speciale manier om kennismaken met de verschillende werelddelen. Zo kon 'de Europese koe' worden gemolken en 'Reuze Mikado' uit Japan worden gespeeld. In de tent probeerden de kinderen op z'n Zuid-Amerikaans te Limbodansen, waarbij de lat steeds lager gelegd werd, met acrobatische taferelen als gevolg. Iedereen vermaakte zich prima. Het Tam Tam Festival duurt nog tot en met zondag 24 juni. Meer info: www.leidennoord.nl/tamtam.

foto's: Jacqueline Borg

Wereldkinderspeelmiddag in Leiden Noord

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×