1 juli K & G-Familiedag

De Evenementencommissie en de kampstaf van de Leidse muziekvereniging K & G organiseren op verzoek van het bestuur op zondag 1 juli de K&G-familiedag. Dit als gezamenlijke afsluiting van het overvolle en succesvolle eerste deel van het seizoen 2007. Die dag staat in het teken van de hele K&G-familie: spelende leden, niet-spelende leden, instructeurs, vrienden, supporters, vrijwilligers, partners, ouders, broers, zussen, oma’s, opa’s en niet te vergeten de donateurs. De K & G- Familiedag vindt plaats op de IJsbaan op het sportpark Haasbroek Nieuweweg te Zoeterwoude- Dorp. De kampstaf organiseert voor alle leden en aanhang een heuse Olympiade, naar zij hopen met meer dan 150 deelnemers. 

 

Tijdens de K&G-familiedag zal het Rad van Avontuur weer draaien. Nog mooier: twee mensen gaan na de K&G-familiedag naar huis met een vliegreis naar Rome op zak, want de trekking van de Loterij de Giro d’Italia vindt ook plaats tijdens de K&G-familiedag! Als er nog loten beschikbaar zijn kunt u deze tijdens de familiedag nog aanschaffen à € 2,50 per stuk. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Italië-reis van Jong K&G. De jeugd van K&G gaat van 6 t/m 9 juli naar de Noord-Italiaanse plaatsen Modena en San Felice sul Panaro, om daar deel te nemen aan diverse muziekfestiviteiten. Om de laatste kosten van deze reis te dekken en de jeugd vanuit de vereniging nog iets aan te bieden is besloten een loterij op te zetten.

Het programma begint rond 11.00 uur en eindigt rond 19.00 uur, met om 17.00 uur de prijsuitreiking van de Olympiade en rond 17.30 uur de trekking van de Giro d’Italia-loterij.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×