Bejaarde man overvallen in woning

Een 84-jarige alleenstaande man is gisteravond aan de Stevensbloem overvallen in zijn woning. Rond 21.15 uur werd er bij de man aangebeld, toen hij open deed drong een persoon tussen de 20 en 25 jaar zijn woning binnen. De overvaller duwde de bejaarde man hardhandig opzij waardoor deze ten val kwam en eiste geld. Nadat de overvaller geld in de woning van de bejaarde man had gevonden, vertrok hij weer. De politie heeft direct een sporenonderzoek gedaan en de buurt doorzocht, dit heeft tot op heden echter niets opgeleverd.

De 84-jarige man liep door de overval verwondingen op aan zijn gezicht en werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×