Businesspost Leiden kan verder uitbreiden

De afdeling Businesspost van De Zijl Bedrijven ziet groeimogelijkheden voor haar bestelactiviteiten. Een groeiende groep mensen met een WSW-indicatie kan hierdoor verantwoordelijk en uitdagend werk geboden worden. Daarnaast biedt de werksoort mogelijkheden om de afstand tot de arbeidsmarkt verder te verkleinen. Uitbreiding van werkzaamheden en bezorggebied betekent wel dat er logistiek en administratief enkele effectieve wijzigingen zullen moeten worden verricht. Opslag- en sorteerruimte moeten worden aangepast. Het College heeft dinsdag besloten hiervoor groen licht te geven. B & W vindt wel dat dat de kwaliteit niet ten koste mag gaan van de groei, maar juist verder moet worden versterkt.   

De doelstellingen voor het eerste jaar zijn verwezenlijkt. Businesspost biedt voor veel WSW-ers passend werk. En financieel lijken de resultaten over 2007 de verwachtingen te gaan overtreffen. De huidige fase biedt volgens B & W voldoende mogelijkheden tot verder professionaliseren, bestendigen en uitbouwen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×