Eerste Leidse 3D-Café

Het Competence Center Life Sciences organiseert op woensdag 4 juli voor de eerste keer een 3D-Café. Zes bedrijven en instellingen die in de sectoren Life Sciences, Aerospace, marketing en onderwijs actief zijn zullen zich dan presenteren. Hierna kunnen de aanwezige ondernemers, onderzoekers, overheids- en onderwijsinstellingen een kijkje nemen op de informatiemarkt en tijdens een buffet nieuwe samenwerkingspartners ontmoeten. Het 3D-Café wordt op verzoek van de gemeente georganiseert en vindt plaats in de Stal.

3 dimensionale toepassingen op de computer zijn inmiddels niet meer weg te denken. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt bij het maken van een MRI-scan en bij het spelen van een computerspelletje.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×