Historische informatie over Leiden

Wie op zoek is naar historische informatie over Leiden en de rest van de regio, kan eens een kijkje nemen in de Studiezaal van het hoogheemraadschap van Rijnland. Hier is namelijk het archief te vinden van het hoogheemraadschap. Dit bestaat uit een grote verzameling kaarten, foto’s en boeken, die informatie verschaffen over de historie van de omgeving. In de Morgenboeken is van alles te vinden over grondbezit en grondgebruik door de jaren heen. Tenslotte kan ook iedereen met vragen over zijn of haar stamboom in de Studiezaal terecht.

De Studiezaal van het hoogheemraadschap van Rijnland is te vinden aan de Archimedesweg 1. Belangstellenden kunnen er van woensdag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur terecht. Meer informatie is op te vragen via e-mail archief@rijnland.net .

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×