5e 'Keytown Summersplash' met David Rodigan in Leidse LVC

‘The Glue Factory’ presenteert met grote trots alweer de 5e ‘Keytown Summersplash’ met deze keer een zeer speciale gast: David Rodigan!. Rodigan, ook wel genoemd ‘The Reggae Ambassador’, ‘The Rudeboy Gentleman’ of gewoon ‘Roddi’ is al 29 jaar actief in de Reggae-scene en wordt werkelijk door iedereen gerespecteerd. Rodigan is een wervelwind achter de draaitafels en switcht moeiteloos van ‘sweet Reggae’ naar ‘brute Dancehall’. Tussen de plaatjes door vertelt hij anekdotes en wat bijbehorende kennis over de nog te draaien plaat. Rodigan staat al jaren aan de top in de Soundsystemwereld.

Sinds zijn 1e bezoek in November 2005 aan ‘The Glue Factory’ heeft mr. Rodigan zeker niet stilgezeten in de ‘Clash-scene’. Een kleine opsomming van feiten: Finalist Death Before Dishonour-Clash 2006 (Montego Bay; Jamaica), winnaar Riddim 2006 Clash (Dusseldorf; Duitsland), winnaar legendarische clash tegen Downbeat the Ruler (New York; USA) en deelnemer Death Before Dishonour 2007 (Montego Bay;Jamaica).

De Leidse soundsystemtrots Keytown Sound aka The Dutch Delight zal voor en na Rodigan de zaal in vuur en vlam zetten met een combinatie van de beste oude en nieuwe ‘Reggae Dancehall tunes en dubplates’.

Evenement: zaterdag, 30 juni : David Rodigan (UK), Keytown sound en Pappa aya. De zaal zal voor dit dancehall/reggea-evenement open gaan om 23.00 uur.

Meer info: www.lvc.nl

LVC, Breestraat 66, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×