Aanhouding na roof van tas

De politie van Leiden heeft een 53-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van het wegroven van een tas van een fietser. Een 24-jarige fietser uit Leiden werd dinsdag 12 juni even na 01.30 uur beroofd van zijn tas die aan zijn stuur hing. De Leidenaar reed over de Rijnsburgerweg in de richting van Oegstgeest. Bij de rotonde ter hoogte van de Kagerstraat fietste een man van ongeveer 40 jaar met een donkere huidskleur. De man fietste voorbij maar stopte verderop. Toen de Leidenaar hem weer genaderd was trok de man de plastic tas met goederen van het stuur.

Gelijk hierop is de man weggerend in de richting van het station. De Leidenaar is de man achterna gerend en zag dat deze de plastic tas liet vallen. Inmiddels was er geld uit de tas genomen. De politie kwam de verdachte tijdens het onderzoek op het spoor. De verdachte is aangehouden en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×