Debat over verkoop ABN-AMRO

VVD-tweedekamerlid Frans Weekers en Ewout Irrgang, tweedekamerlid van de SP, gaan komende maandag met elkaar in debat. Het onderwerp van hun debat is de mogelijke verkoop van de ABN-AMRO bank en de vraag of de macht van aandeelhouders is doorgeschoten. Indien de aandeelhouders inderdaad teveel macht blijken te hebben, is het de vraag of daartegen actie moet worden ondernomen. Hoe worden de belangen van werkgevers, financierders, consumenten en werknemers het beste gediend? Ook de aanwezige gasten mogen hun mening daarover geven.

Het debat vindt plaats in café de Branderij aan de Middelweg 7 en begint om 20.30 uur. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Na afloop wordt er gezamelijk wat gedronken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×