Kom ook voor paal staan

Wie altijd al eens voor paal heeft willen staan, krijgt aanstaande zaterdag de kans. Er is nog geld mee te verdienen ook. Tijdens Het Kaag’s waterspektakel is er op de kade voor Jachtwerf van Lent op Kaageiland van alles te beleven, wat zoals de naam al doet vermoeden te maken heeft met water. Het spektakel start om 12.00 uur met de activiteit “paal staan”. Wie er in slaagt om op een plankje van 30 bij 40 cm te blijven staan, dat op een paal is bevestigd die zo’n 60 cm boven het water uitsteekt, tot de andere 19 deelnemers daar vanaf zijn gevallen, ontvangt 200 euro. Iedereen die ouder is dan 14 jaar mag meedoen, maar deelname is wel op eigen risico! Wie het aandurft, kan zich aanmelden via 06 – 12632266.

Het Waterspectakel bestaat verder uit onderdelen als broekhangen, sprietlopen en kanoracen. Iedereen kan daaraan vanaf 14.00 uur meedoen. Het feest wordt muzikaal opgeluisterd door ‘Door Gunst Verkregen’.Wie een eigen vaartuig heeft dat onder de laagste bruggen in Leiden door kan varen, kan tenslotte vanaf 13.00 uur deelnemen aan een puzzeltocht. Deze tocht start bij restaurant Kaagzicht aan huigsloterdijk 390, waar deelnemers zich voor 5 euro kunnen inschrijven. De tocht voert onder andere door de Leidse grachten en duurt ongeveer 4 uur. Rond 19.00 uur worden de winnaars bekendgemaakt.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×