Wijkvereniging Pancras-West gaat Jeu de Boulen

De bewoners en winkeliers van wijkvereniging Pancras-West zetten aanstaande zaterdag alles op alles tijdens een Jeu de Boulestoernooi, waarbij gestreden wordt om een wisseltrofee. De herinrichting van de Hooglandsekerkgracht enkele jaren geleden, veroorzaakte nogal wat overlast. Ter compensatie ontvingen alle bewoners bij de opening van het gebied in 2005 een set Jeu de Boulesballen van de gemeente. Zij konden deze ballen meteen inzetten. Met het Jeu de Boulestoernooi dat toen namelijk georganiseerd werd, is een traditie geboren.

Zaterdag vindt alweer het derde toernooi plaats. Het wordt echt Une Soirée Française, met als afsluiting een heerlijk Petit Diner, Vin et Pain. Ofwel het wordt echt een Franse avond met een diner met brood en wijn. Het toernooi start om 17.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×