Gemeente gek gebeld over meeuwenvuilniszakken

De communicatiemedewerkers van de gemeente Leiden maken overuren nadat bekend geworden is dat milieuwethouder John Steegh van plan is om meeuwbestendige huisvalzakken in te zetten in de strijd tegen de meeuwenoverlast. Er is ontzettend veel aandacht van landelijke kranten en radio- en televisieprogramma’s waarbij de gemeente gevraagd wordt om extra commentaar te leveren. Eerder was er al wat landelijke belangstelling vanuit de pers toen de inzet van de valkenier niet mocht doorgaan en de eierdipmethode werd geïntroduceerd en bleek te falen, maar zeker niet zoveel als nu.   

Volgens Steegh is Leiden inmiddels aardig ‘meeuwenmoe’. Leidse media besteden er niet veel aandacht meer aan.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×