Fracties ontvangen DVD Al Gore

Alle negen fracties van de Leidse gemeenteraad hebben dinsdagavond uit handen van milieuwethouder John Steegh (GroenLinks) een DVD van An Inconvenient Truth van oud vice-president van de Verenigde Staten Al Gore overhandigd gekregen. De fracties mogen de DVD voor hun eigen doeleinden gebruiken. Eerder al werden enige duizenden Leidenaars in de gelegenheid gesteld de film over klimaatverandering als gevolg van de opwarming van de aarde gratis te komen bekijken in het Trianontheater. Tussen de 3000 en 5000 bezoekers maakten hiervan gebruik.     

Het College van B & W heeft de bewuste film weliswaar niet als team gezien maar wel hebben de meeste collegeleden hem individueel inmiddels bekeken.  

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×