Van Haaster wil snel actie op blindengeleidestroken

Duo-raadslid voor D66 Jeffrey van Haaster wil dat wethouder John Steegh nu toch echt snel werk maakt van de blindengeleidestroken in de Leidse binnenstad. Al drie keer heeft de wethouder toegezegd dat hij met afdoende maatregelen zou komen. Nog voor het zomerreces zou dit in de raadscommissie Bestuur en Leefbaarheid aan de orde komen maar weer is de wethouder te laat. Nu heeft Steegh toegezegd hier direct na de zomervakantie mee op de proppen te komen. Van Haaster vindt die toezegging te mager en wil snel maatregelen zien. Het betreft hier immers uitvoering een motie die al vijf jaar geleden door de raad is aangenomen.  

Volgens Steegh wordt de vertraging veroorzaakt door de problemen in de Haarlemmerstraat. Logisch lijkt een blindengeleidestrook in het midden van de straat maar slechtzienden willen letterlijk en figuurlijk niet in de goot geworpen worden. Steegh zoekt naar en oplossing.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×