Billboard met getuigenoproep geplaatst op Zijlpoort

Omdat de dader van een verkrachtingszaak nog altijd spoorloos is, plaatst de politie vandaag een billboard met getuigenoproep op de plaats des onheils. Op zaterdag 12 mei rond 5.00 uur sleurde een man een 19-jarige Leidse onder de Zijlpoort van haar fiets. Zij werd onder bedreiging meeggenomen naar de struiken bij de begraafplaats, alwaar ze werd verkracht. Hierna rende de dader er vandoor. De fiets en handtas van het slachtoffer nam hij mee. De Leidse is ervan overtuigd dat er getuigen moeten zijn van deze brute zaak.

Veel opsporingsprogramma┬┤s en andere media hebben aandacht besteed aan de verkrachting. Helaas heeft dat nog niet tot een aanhouding geleid. De politie verzoekt getuigen dringend, zich te melden. Dat kan door te bellen naar 071-5249039.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×