'Nieuw leven' hoop voor toekomst Kinderboerderij ?

“Met grote blijdschap geven de vrijwilligers en medewerkers van de kinderboerderij in de Merenwijk kennis van 2 geboorten in de afgelopen week: De mooie rode Lakenfelder Silvia beviel van een parmantig stiertje dat zij graag Daan noemt (naar en met instemming van Daan Iken, raadslid PVDA), en de pronte blaarkop Ellen, beviel even later van een schattig kalfje Greetje (naar en met instemming van Greetje van Gruting, raadslid VVD) Daan en Greetje worden met gepaste trots op deze wereld welkom geheten door hun naamgevers op: maandag 2 juli om 14.00 uur”.

Deze tekst op het ‘geboortekaartje’ van de kinderboerderij Merenwijk laat zien, dat er ook positieve geluiden zijn. Naast alle onzekerheid over de toekomst brengt dit nieuwe leven ook de hoop mee, om de bezuinigingen ongedaan te kunnen maken en de kinderboerderij weer toekomst te kunnen geven.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×