Auto op zijn kant

Een 35-jarige Leidenaar is zondag rond 19.25 uur gewond geraakt nadat hij op de Dobbedreef met zijn auto van de weg was geraakt. De Leidenaar reed over de Dobbedreef in de richting van station de Vink. In een flauwe bocht naar rechts verloor hij de controle over het stuur en raakte de stoeprand. De auto werd oncontroleerbaar, reed tegen een boom aan en kwam via het fietspad in de berm terecht. Passanten zagen rook uit de auto komen en hebben met een brandblusser de auto gekoeld.

Daarna hebben ze de auto weer op de wielen gezet en heeft de inmiddels gearriveerde brandweer de bestuurder uit de auto gehaald. De bestuurder is naar het LUMC gebracht waar een ingeklapte long werd geconstateerd. In het ziekenhuis is een bloedproef afgenomen om te kunnen bepalen of de man onder invloed van alcohol verkeerde.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×