Rechtswinkel in zomer minder vaak open

Wegens de zomervakantie is De Leidse Rechtswinkel in juli en augustus minder vaak geopend. De receptie is van dinsdag tot en met donderdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur geopend voor het maken van afspraken. Ook spoedeisende problemen kunnen dan gemeld worden. De medewerkers zorgen dan voor individuele oplossingen, zodat rechtshulp gegarandeerd is. De spreekuren vinden alleen op afspraak plaats.

Het spreekurenrooster is als volgt: Op dinsdagavond Belastingrecht, Consumentenrecht en Strafrecht & Burgerlijk Procesrecht; op woensdagavond Arbeidsrecht en Vreemdelingenrecht; op donderdagavond Personen- & Familierecht en Wonen & Overheid. Alle spreekuren duren van 18.30 tot 20.30 uur. De Rechtswinkel is te vinden aan de Ketelboetersteeg 10. Per mail is de receptie bereikbaar via info@leidserechtswinkel.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×