Drie jongens vernielen foto’s hangjongeren

Drie jongens zijn vrijdag 6 juli rond 20.25 uur aangehouden op verdenking van het vernielen van drie foto’s bij de Burcht. Aan het Van de Sterrepad, bij de Burcht, hangt een tijdelijke fototentoonstelling over hangjongeren. De jongens hebben uit baldadigheid tegen drie foto’s aangeschopt waardoor deze beschadigd zijn of kapot zijn gegaan. Een getuige belde de politie. De politie kon de drie jongens, twee 16-jarige Leidenaren en een 17-jarige Oegstgeestenaar, aanhouden. De politie sluit een vierde aanhouding niet uit. De ouders van de minderjarige verdachten zijn ingelicht. De politie maakt proces-verbaal op, gekeken wordt of de jongens doorgestuurd kunnenworden naar HALT.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×