Het Leidse Sterrenfestival op het Stadhuisplein overstemde zondagmiddag de straatmuzikanten die in de omgeving deelnamen aan het Gouden Petfestival. (Foto: Chris de Waard).

Gouden Pet baalt van overlast artiestenfestival

Organisator Frank van Leeuwen van het Gouden Pet festival is niet te spreken over het Leidse Sterrenfestival dat gelijk met de voorrondes van de Gouden Pet werd gehouden. Terwijl overal in het centrum de deelnemers aan het straatmuzikantenconcours speelden, was op het Stadshuisplein de eerste editie bezig van het Leidse Sterrenfestival dat werd georganiseerd in het kader van de Lakenfeesten. De akoustische optredens van de straatmuzikanten werden in de omgeving van het plein compleet overstemd door de enorme geluidsinstallatie waarmee de Leidse artiesten optraden.

Van Leeuwen wil met de gemeente en de organisatie van de Lakenfeesten om tafel om de enorme geluidsoverlast in de toekomst te voorkomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×