Leidse marathon op tv

Het televisieprogramma Grim besteedt op zaterdag 21 juli aandacht aan de Leidse Marathon.De presentator van dit NCRV-programma, Cees Grimbergen, onderzoekt in het programma waarom half Nederland hardloopt. Om aan den lijve te ondervinden wat het is om hard te lopen, nam hij op 10 juni zelfs deel aan de halve marathon van Leiden.

Hij trainde daarvoor onder andere met Corrie Bouwmeester, die 109 marathons gelopen heeft. In het programma spreekt hij verder met Dirk van Weelden, schrijver van ‘Looptijd’ en ‘Tempo!’. Verder is een bezoek te zien aan een loopgroep uit Rotterdamse Vinex-wijk Nesselande. Ten slotte spreekt hij met Maarten Koeman, die lijdt aan taaislijmziekte en deelneemt aan marathons.Grim wordt uitgezonden op Nederland 2 en begint om 21.10 uur.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×