Steegh bezoekt schooltuintjes Cronesteijn

Op woensdag 11 juli tussen 9.30 uur en 10.30 uur zal wethouder John Steegh het schooltuincomplex Cronesteyn bezoeken. De kinderen hebben de afgelopen tijd al wat groentes van eigen tuin mee kunnen nemen. Om deze oogsttijd een officieel tintje te geven zal wethouder Steegh rond 10.00uur zelf ook wat van de verse onbespoten groente gaan oogsten. De kinderen van de Lorentzschool zijn hierbij aanwezig. Zij volgen deze dag ook een speciaal project op de tuin, namelijk de goudsbloemenles van Ria Hoogervorst waarin ze leren hoe goudsbloemenzalf gemaakt wordt en waar de door de leerlingen zelf gekweekte goudsbloem voor gebruikt wordt. Alle schooltuinkinderen krijgen deze week een receptenboekje aangeboden waarin recepten voor de schooltuingroenten staan. Ook wethouder Steegh krijgt daar een exemplaar van.

U bent van harte uitgenodigd om ook aanwezig te zijn bij deze officiële zomeroogst.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×