Vervanging gedeputeerde Van Dijk geregeld

Vanmiddag besluiten Provinciale Staten van Zuid-Holland over de tijdelijke vervanging van gedeputeerde Asje van Dijk. Oud-wethouder Govert Veldhuijzen uit Dordrecht is voorgedragen als tijdelijke vervanger van Van Dijk, die in verband met complicaties na een bypassoperatie zijn taken voorlopig nog niet kan hervatten. Tot nu toe werden van Dijk’s taken overgenomen door zijn collega’s Huls en van Heijningen. De provincie gaat akkoord met het aanstellen van een echte vervanger, nu de revalidatie van de Sassenheimer meer tijd in beslag neemt dan aanvankelijk werd verwacht. Het CDA heeft daarmee weer twee gedeputeerden in het college van Gedeputeerde Staten.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×