Politie zoekt getuigen brand zonnestudio

De politie heeft gisteravond tussen 20.00 en 24.00 uur een passantenonderzoek gehouden in de Nieuwstraat. Aan alle voorbijgangers werd gevraagd of zij meer informatie hadden over de brand die op 3 juli het pand van een zonnestudio grotendeels in as legde. 19 Agenten spraken dinsdag met ruim 70 voorbijgangers. Ook is op de Nieuwstraat een billboard neergezet bij het pand waarmee mensen worden opgeroepen om zich te melden.

De politie is met name op zoek naar getuigen die kort voor, tijdens of direct na de explosie in de Nieuwstraat bij het pand aanwezig waren, mensen die op de avond van de brand, dat was 3 juli, iets hebben gezien in of bij het pand aan de Nieuwstraat of mensen die meer weten over de brand.

Mensen die nog niet door de politie zijn gehoord, maar op 3 juli wel iets hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met het rechercheteam dat de zaak onderzoekt. Het team is te bereiken via telefoon 071-524 90 39.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×