Afwezigheidskaarten af te halen bij politie

Vakantiegangers die een afwezigheidskaart invullen en bij de politie inleveren kunnen er op rekenen dat de politie in de vakantieperiode een extra oogje in het zeil houdt. Bij onregelmatigheden of bijzonderheden wordt een contactpersoon, ook wel sleutelhouder genoemd, gewaarschuwd. Deze kan de bewoner zelf opgegeven. De afwezigheidskaarten zijn verkrijgbaar bij de balie van elk politiebureau in de regio Hollands Midden, maar ze kunnen ook via internet uitgeprint worden. De kaart staat op www.politie.nl/Hollands-Midden via de button Vakantiekaart.

Een andere mogelijkheid is om via een medewerker van 0900-8844 uw afwezigheid door te geven. De medewerker geeft uw melding vervolgens door aan de politie in uw woonplaats.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×