Leidenaar tolereert belletje trekken niet

Twee Leidse jongetjes die gisteravond rond 21.00 uur belletje trokken bij een woning in Leiden Noord, lopen deze woning voortaan vast voorbij zonder het belknopje aan te raken. De 53-jarige bewoner kon de lol van de actie namelijk niet inzien en sloeg beide deugnieten. De vader van één van hen ging verhaal halen, maar ook hij kwam er niet zonder kleerscheuren vanaf. De boze buurtbewoner duwde hem een paar keer weg en gaf hem daarna een vuistslag in het gezicht.

Zelfs voor de gealarmeerde politie had de verdachte geen ontzag en hij verzette zich bij zijn aanhouding. Uiteindelijk werd hij geboeid overgebracht naar het politiebureau.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×