Petra Rustighini mag voor 200 euro naar concerten

Petra Rustighini, die in de zomerperiode in de zorg wil werken, heeft afgelopen maandag de “schrijf je in en win-actie” van Luba Personele Diensten gewonnen. Omdat er in de zomermaanden veel behoefte is aan tijdelijke, flexibele krachten, probeert Luba ieder jaar het vakantiewerk te promoten. Dit keer dongen alle vakantiewerkers die zich voor 15 juni bij Luba hadden ingeschreven, mee naar twee concertbonnen ter waarde van 200 euro.

Afgelopen maandag vond de prijsuitreiking plaats bij de medische vestiging van Luba. Rustighini ontving daar de prijs uit handen van Vestigingsmanager Lucienne van der Zanden. De actie had succes, want bij Luba Medisch hebben zich veel mensen aangemeld, die in de vakantieperiode in de zorgsector gaan werken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×