De Rechtswinkel helpt bij vakantieproblemen

Jaarlijks ervaart een aantal werknemers problemen die betrekking hebben op de zomervakantie. Ze kunnen haast geen vrij krijgen in de vakantie periode, het aantal vakantiedagen is niet juist of ze krijgen niet voldoende vakantiegeld. Met al deze problemen kunnen zij terecht bij de afdeling Arbeidsrecht van de Leidse Rechtswinkel. Studenten Rechtsgeleerdheid van de universiteit gaan daar kosteloos en in vertrouwen op zoek naar de juridische antwoorden op arbeidsrechtelijke vragen. Indien nodig brengen zij de vragenstellers in contact met instanties die hen verder kunnen helpen.

Overigens helpt de afdeling Arbeidsrecht ook bij arbeidsrechtelijke kwesties die niets met vakantie te maken hebben. Iedere woensdag- en donderdagavond van 18.30 tot 20.30 uur houdt de afdeling een inloopspreekuur in de Rechtswinkel aan de Ketelboetersteeg 10. Tot 1 september is dit echter alleen op afspraak. Hiervoor kan gebeld worden naar 071-5141516. Op www.leidserechtswinkel.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×