Leidse monumenten verkeren in deplorabele staat

VVD-fractievorrzitter Arend-Jan Sleijster heeft er voor de zoveelste keer bij cultuurwethouder Paul Jonas (SP) op aangedrongen nu eindelijk eens werk te maken van het onderhoud van verschillende Leidse monumenten. Sleijster: “In tegenstelling tot wat u ons beloofd heeft staat de Doelenpoort er nog steeds verveloos bij. Wanneer bent u nu eindelijk eens van plan hier wat aan te doen? Wilt u even met mij mee lopen naar de Visfontein aan de Vismarkt. Het duurt maar vijf minuten. Daar ontbreekt zelfs een heel hekwerk.” 

Jonas erkent dat er nog geen actie op het onderhoud van diverse monumenten is ondernomen. Er is wel geld voor kunst in de openbare vrijgemaakt maar voor monumenten ligt dat nog even wat moeilijker om er geld voor vrij te maken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×