Kledingdieven aangehouden

Vijf mannen die gistermiddag betrokken waren bij de diefstal van kleding uit een sportwinkel aan de Lammenschansweg, konden niet lang van hun buit genieten.Rond 16.00 uur zag winkelpersoneel enkele mannen de winkel verlaten, die niet hadden betaald voor de kleding die zij bij zich hadden. Na een achtervolging kon het personeel één man aanhouden en aan de politie overdragen. Ook twee andere mannen die zich vlakbij de winkel ophielden werden gearresteerd.

Op de Tomatenstraat trof de politie een niet afgesloten auto aan, waarin gestolen kleding lag. Helaas voor nog twee verdachten, was de politie net bij de auto aanwezig, toen zij aan kwamen lopen. Eén van hen droeg zelfs kleding uit de sportwinkel. Alle vijf de verdachten, die geen vaste woon- of verblijfplaats hebben en in leeftijd variëren van 18 tot 23 jaar, zijn ingesloten en de bedrijfsleider heeft aangifte gedaan. De auto is voor nader onderzoek in beslag genomen. In de wagen zijn ook spullen gevonden die tijdens andere inbraken zijn buitgemaakt. De politie doet nog verder onderzoek naar de zaak.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×