Zaterdag kreeg voorzitter Van Meijgaarden (midden) hulp bij het inzamelen van de handtekeningen. CDA-fractievoorzitter Jan-Jaap de Haan (links) en VVD-raadslid Frederik Zevenbergen (rechts) steunen de wijkvereniging in hun strijd tegen de legalisering.

Wethouders ontvangen handtekeningen tegen gedogen twee cafés

Morgenmiddag nemen wethouder van onderwijs Gerda van den Berg en wethouder verkeer en vervoer John Steegh de handtekeningen in ontvangst die buurtbewoners en andere betrokkenen gezet hebben, tegen het voornemen om de cafés De Linkse Kerk en Bar en Boos officieel te gaan gedogen. Inmiddels zijn er al meer dan 1000 handtekeningen verzameld en het aantal groeit nog steeds.

Jaap van Meijgaarden, de voorzitter van Wijkvereniging Pancras-West, zal de handtekeningen in bijzijn van een delegatie van buurtbewoners overhandigen. Hij legt hierna nogmaals uit waarom de wijkvereniging van mening is dat de cafés niet gedoogd moeten worden. Verantwoordelijk wethouder Witteman, burgemeester Lenferink en binnenstadswethouder Van As zijn met vakantie en hebben de in ontvangstname aan hun collega´s overgelaten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×