Judokampioen Ben Sonnemans bij Judoteam “de Eendracht”

Afgelopen vrijdag was oud judoka en voormalig olympiër Ben Sonnemans te gast bij de diploma-uitreiking van Judoteam de “Eendracht” in Leiden. Sonnemans (35) was onder meer verschillende malen Europees kampioen, veelvuldig Nederlands kampioen en wereldkampioen bij de militairen. Ook won hij diverse A-toernooien, en werd hij vijfde op de Olympische Spelen in Atlanta.

Sonnemans begon zijn judoles met een witte band om de leerlingen en hun familie op het verkeerde been te zetten tijdens de diploma-uitreiking. Na een aantal partijen tegen de hoogste banden werd al snel duidelijk dat deze witte band eigenlijk een 4e dan Judo moest zijn.

Sonnemans gaf een geweldige judo clinic, waarin hij een aantal judogeheimen heeft gedeeld met de leerlingen. Ook ondertekende hij alle diploma’s en ging met iedere leerling van het judoteam op de foto.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×