Verschillende winkels getroffen door wateroverlast

Maandag blijkt de hevige regenval in meer delen van Leiden voor problemen te hebben gezorgd. Zo liepen ook enkele woningen aan de Langegracht onder water en is ook aan de Oude Vest de nodige schade ontstaan. Zo is dj-winkel WB Elektro al dagen gesloten door waterschade. Ook de Hoogvliet supermarkt aan de Korevaarstraat liep onder water.

“De halve winkel is overstroomd. Toen het buiten ineens keihard begon te regenen bleek dat het riool deze hoeveelheid regenwater niet aan kon en dus kwam het via de afvoerputjes bij de versafdeling naar boven. Het water begon te stromen en binnen een paar minuten stond de halve winkel blank,” zo schrijft personeelslid Danny op de Hyve van de Leidse supermarkt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×