Aanhoudingen voor poging tot kraken

De politie heeft zondag 22 juli rond 12.30 uur bij een pand aan de Korevaarstraat drie mannen en een vrouw aangehouden die daar een ruit van het pand hadden vernield, kennelijk ook met de bedoeling om daarna het pand te kraken. De politie reageerde op een melding uit de buurt en trof het viertal aan.

Na overleg met justitie werd besloten om de vier, drie mannen uit Leiden van 21, 23 en 35 jaar en een 32-jarige vrouw uit Hilversum voor openlijke geweldpleging aan te houden. Van een legale kraakactie was geen sprake. De verdachten zijn na verhoor en het opmaken van eenproces-verbaal weer op vrije voeten gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×