Maak kennis met mountainbiken

Wie wil gaan mountenbiken, kan in september deelnemen aan de cursus Start met Fiets-Fit. Tijdens deze cursus wordt op gezellige en ontspannen manier en natuurlijk onder goede begeleiding, gewerkt aan de conditie, behendigheden en vaardigheden die mountainbikers nodig hebben. Tot slot maken de deelnemers een gezamelijke mountainbiketocht georganiseerd door de Nederlandse Toer Fiets Unie. Ervaring met mountainbiken is niet nodig.

De cursus start op zaterdag 8 september en neemt zes zaterdagochtenden in beslag.De locatie is het clubhuis van L.R.T.V. SWIFT aan de Willem van der Madeweg 1. De kosten bedragen 30 euro. Daarbij inbegrepen zijn onder andere het jaaroverzicht van alle toertochten in Nederland en een tijdelijk lidmaatschap Van de Nederlandse Toer Fiets Unie.Meer informatie is te vinden op www.startmetfiets-fit.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×