Legendarische Blue Note Trip met funky tintje

Dansen op muziek uit op de schatkamer van de Blue Note (het legendarische Jazzlabel), gecombineerd met hippe dansmuziek, gedraaid door DJ Maestro & Guest? Dat kan op 11 augustus in het leidse LVC. DJ Maestro (Martijn Barkhuis,Groningen, 1970) mengt in zijn sets soul, funk, jazz en latin. Voor het vermaarde jazzlabel Blue Note stelt hij enkele compilaties samen. Vanaf januari dit jaar presenteert DJ Maestro elke vrijdag zijn radioprogramma Traffic Jam op Arrow Jazz FM.

Tijdens de tour reizen live muzikanten mee, die samen met Maestro de set opbouwen tot een uniek live jazzevenement. Ook voor niet pure jazzliefhebbers toegankelijk, want zoals Maestro zei tijdens zijn interview voor North Sea Jazz: “Ik draai ook de funky platen van Red Hot Chilli Peppers!”

Meer info: www.bluenote.nl en www.lvc.nl

Concert: 11 augustus, aanvang 23.00 uur.

LVC, Breestraat 66, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×