Derde millennium Ethiopië, een land in beweging.

Ter gelegenheid van het feit, dat het derde millennium in Ethiopië op 12 september dit jaar van start gaat, is er een bijzondere galerijtentoonstelling te zien in Museum Volkenkunde. Het Ethiopische millennium valt zeven jaar en ruim acht maanden later dan in ons land. Zes fotografen, zowel van Nederlandse als van Ethiopische afkomst tonen hun actuele visie op dit land in beweging door een serie indrukwekkende foto’s. De beelden zijn van: Michaël Tsegaye, Aida Muluneh, George Terberg, Arjan van Dijk, Petterik Wiggers en Rosa Verhoeve.

De tentoonstelling loopt tot en met 21 oktober. Meer info: www.volkenkunde.nl

Museum Volkenkunde, Steenstraat 1, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×