ETEN-tradities, taboes & delicatessen, nog één maand te zien

De grote tentoonstelling ETEN-tradities, taboes en delicatessen in Museum Volkenkunde nog niet gezien? Dan biedt de maand augustus nog een laatste kans. Voorwerpen uit de hele wereld verbeelden verschillende eetculturen, kooktradities en hun achtergronden. Film- en geluidsfragmenten plaatsen die tradities in de wereld van vandaag. De teksten en citaten maken de verbanden en verschillen tussen de culturen zichtbaar. In deze laatste maand is er elke zondagmiddag een gratis rondleiding. Voor de kids zijn er boeiende workshops. Bovendien is er van 5 tot en met 26 augustus uitverkoop (25%) in de tentoonstellingswinkel ‘Bazaar’.

Vanaf 13 oktober start de volgende grote tentoonstelling: ‘Als het ijs smelt…’. Hierin is te zien wat de gevolgen zijn van de klimaatveranderingen voor de poolvolkeren.

Meer info: www.volkenkunde.nl

Museum Volkenkunde, Steenstraat 1, leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×