Sportieve activiteiten in Leiden Zuidwest

Speciaal voor de bewoners van Leiden Zuidwest die een chronische ziekte hebben, of wat ouder zijn, zijn alle geschikte sportieve activiteiten op een rijtje gezet. De GGD, Gemeente Leiden en Stichting RADIUS hebben een gezamenlijke folder opgesteld, waarin in totaal 58 leuke, geschikte en niet al te prijzige bewegingsactiviteiten staan die in en om Leiden Zuidwest plaatsvinden.

Er is bijvoorbeeld keus uit fitness, roeien, badminton, Jeu de Boules en Nordic Walking.De brochure genaamd ┬┤Leiden Gezond En Wel┬┤ is vanaf maandag 13 augustus gratis verkijgbaar bij huisartsen, fysiotherapeuten, sportscholen, de bibliotheek Gemeente, locaties van Stichting RADIUS, verschillende Woon- en Zorgcentra, verpleeghuizen, buurthuizen en sportverenigingen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×