Vaar van Den Haag naar Alphen met Avifauna

Wie een vaartocht over de Vliet en Oude Rijn wil maken, kan terecht bij Rederij Avifauna. De rondvaartboten van het vogelpark varen nog de hele maand van dinsdag tot en met vrijdag van Den Haag naar Alphen a/d/ Rijn en terug.

Passagiers kunnen op- en afstappen in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten en Leiden.De tocht start om 8.45 uur in Den Haag en om 11.35 uur meert de boot in Leiden aan bij de spoorbrug ter hoogte van de Kanaalweg en Melchior Treublaan. Om 13.00 uur arriveert de boot bij Avifauna, waar hij dan weer om 15.30 uur vertrekt. Er is dus ongeveer twee en half uur beschikbaar om het park te bekijken.De kosten voor de complete vaartocht, dus inclusief entree en terugreis, bedragen 17,50 euro. Kinderen en 65 plussers betalen 1,50 euro minder.Meer informatie is te vinden op www.avifauna.nl/rederij/.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×