Aanhouding na beledigen van agenten

De politie heeft donderdag 2 augustus rond 10.10 uur op de Hooglandse Kerkgracht een 44-jarige man uit Almere aangehouden voor het beledigen van agenten. Dit gebeurde nadat de man door toezichthoudende agenten werd gevraagd waarom hij zich daar ophield. Ook werden zijn identiteitspapieren gecontroleerd. Dit deden de agenten omdat er de laatste tijd berichten waren over dealende en gebruikende drugsklanten in die buurt. Agenten vonden het daarnaast vreemd dat een man die bij hem stond er bij het zien van de politie snel vandoor ging.

De verdachte was het blijkbaar niet eens met de controle en begon de agenten op niet mis te verstane wijze te beledigen. Na zijn verhoor aan het bureau mocht hij daar later weer vertrekken met een boete van 350 euro. Betaalt hij die niet op tijd dan moet hij zich op 14 november verantwoorden bij de Politierechter in Den Haag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×