Politie vraagt benadeelden vernielingen zich te melden

De politie is op zoek naar benadeelden van de vernielingen en brandstichtingen door twee jongens uit Leiden in de nacht van dinsdag op woensdag. Uit het verhoor blijkt dat de jongens op meerdere plaatsen in Leiden Noord zijn geweest. Op basis van die verklaringen denkt dat politie dat er meer gebeurd is dan eerder is gemeld en dat er dan ook meer benadeelden zijn. Wie zich nog niet heeft gemeld, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie in Leiden – Noord via 0900-8844.

De vernielingen en brandstichtingen vonden plaats aan deSpreeuwenplaats, de Alpenroos, de Mussenplaats, de Boeierwerf, deWatermolen en de Zwartemeerlaan. Op meer plaatsen aan deze straten of inde omgeving zijn er dus mogelijk zaken gebeurd die de jongens zijn toete schrijven.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×