Countdown 80's & 90's Special, reis terug in de tijd!

Aanstaande zaterdag presenteert het Leidse LVC ‘Countdown, 80’s & 90’s Special’ met DJ’s Chicks On Curry. Deze reis terug in de tijd volgt op het daverende succes van de lancering tijdens Oud en Nieuw, toen de eerste ‘Countdown’ plaatsvond. De avond is geïnspireerd op dit geweldige muziekprogramma en heeft ook nu weer grote dj’s en sterren in de hoofdrol, waar velen warme herinneringen aan zullen hebben.

Het wordt weer een heel gevarieerd programma, oud en nieuw en voor elke stroming wat wils zoals: rock, pop, ska, hiphop, reggae, Nederlandstalig, vroege house, alternatieve gitaarmuziek en nog veel meer uit de jaren 80 en 90. Naast de oude rotten uit het vak is er in het LVC ook de ruimte voor de jonge veelbelovende artiesten.

Iedereen kan vooraf zijn of haar favoriete plaat per e-mail aanvragen: info@lvc.nl

Zaterdag 4 augustus, zaal open om 23.00 uur. Meer info: www.lvc.nl

LVC, Breestraat 66, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×