Cursus over artrose, osteoporose en nek- en lage rugklachten

Speciaal voor 55-plussers, gehandicapten en chronisch zieken organiseert Stichting Radius een driedelige cursus, genaamd “Als botten en spieren protesteren”. Tijdens deze cursus krijgen de deelnemers tips en adviezen over een gezonde en actieve leefstijl en leren zij met behulp van oefeningen die zij thuis kunnen doen, hoe zij bepaalde ouderdomsgebreken de kop in kunnen drukken of verminderen. Er is een docent van de Sportraad Zuid-Holland aanwezig.

Op de eerste cursusdag wordt aandacht besteed aan artrose, de tweede dag is gewijd aan osteoporose en de derde bijeenkomst gaat over nek- en lage rugklachten.

De eerste cursus begint op maandag 10 september en vindt plaats in de Rondedans, Julianastraat 74.Vanaf dinsdag 9 oktober wordt de cursus herhaald, dan in Rosmolen 28 in de Merenwijk.De cursusdagen starten steeds om 14.00 uur en duren twee uur. Deelname is kosteloos. Deelnemers ontvangen een cursusboek.

Opgeven kan via 071-7074200. Op www.stichting-radius.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×