Maak kennis met Tai Chi

55-plussers die door middel van Tai Chi hun lichaam en geest met elkaar in balans willen brengen, kunnen deelnemen aan een Tai Chi-cursus die Stichting Radius in samenwerking met een docent van de Hong Ying school voor Kung Fu en Tai Chi zal geven. Tai Chi is één van de oudste vormen van Chinese bewegingskunst voor de gezondheid en wordt soms ook bewegend mediteren genoemd. Volgens de beoefenaars heeft het regelmatig beoefenen ervan, een gunstig effect op de algehele conditie, de spijsvertering en de bloedsomloop.

De cursus start op maandag 1 oktober om 10.00 uur en duurt een uur. De cursuslocatie is Servicepunt Top Naeff, aan de Top Naeffstraat 1. Deelname aan de cursus kost 5,25 euro per maand.Wie nog twijfelt en meer over T’ai Chi wil weten, is op maandag 17 september tussen 10.00 en 11.00 uur welkom bij de gratis demonstratieles, die op dezelfde locatie plaatsvindt.Opgeven voor de cursus kan bij Karin Verheij via 071-7074200.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×