Slecht werkende verlichting nekt hardleerse automobilist

Omdat de verlichting van zijn auto niet goed werkte, hield de politie vannacht een 28-jarige Leidenaar aan op de Hadewycklaan.Toen om zijn papieren werd gevraagd, bleek dat de Leidenaar helemaal niet in zijn auto had mogen rijden. Zijn rijbewijs was namelijk ongeldig verklaard, toen hij in 2005 werd betrapt op het rijden onder invloed van drugs.De man had niet van die veroordelingen geleerd, want na controle bleek dat hij nog enkele keren was aangehouden wegens het rijden onder invloed en het rijden zonder rijbewijs. Ook stonden er nog twee boetes open. De politie heeft alle zaken met hem afgehandeld. De vorige keren was hij niet komen opdagen, nadat hij  gepakt was voor rijden onder invloed én zonder rijbewijs.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×