Meisje met honkbalknuppel aangehouden

De politie heeft woensdag rond 15.20 uur bij het winkelcentrum aan het Bevrijdingsplein een 14-jarig meisje uit Leiden aangehouden. Zij verborg onder haar kleding een honkbalknuppel die op dat moment gezien kon worden als wapen en strafbaar is gesteld in de Wet Wapens en Munitie. De honkbalknuppel is door de politie in beslag genomen en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Het meisje maakte deel uit van een grote groep jongeren die het met elkaar aan de stok kregen aan het Vijf Meiplein. De politie kreeg daar meldingen over van winkeliers en winkelend publiek. Bij aankomst ontdekte de politie dat het meisje de honkbalknuppel bij zich had. Na het optreden van de politie keerde de rust weer terug.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×