Vermist meisje weer gevonden

De politie heeft woensdag aan het begin van de avond een grote zoekactie op touw gezet nadat een 11-jarig meisje uit Rotterdam in de stad was zoekgeraakt. De verontruste ouders die met het kind in een hotel in Noordwijk verbleven, deden hier om 18.25 uur melding van. Het meisje was zoekgeraakt vanaf het Vrouwenkerkhof.

De politie lichtte na de melding het korps Rotterdam-Rijnmond en de collega’s van Noordwijk in en vroeg aan alle op de weg zijnde agenten om mee te zoeken. In Leiden werd er met zo’n vijftien agenten gezocht en ook aan Connexxion werd gevraagd om de chauffeurs te vragen uit te kijken. Ook zette de politie een politiehelikopter in. Om 20.45 uur kwam het bericht dat het meisje terecht was. Een hardloper had de moeder van het meisje gebeld dat hij bij het kind op de Kanaalweg stond. Zij kon daarna weer met haar ouders herenigd worden. De politie stopte daarna het zoeken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×