Huur een OV-fiets bij de Vink

Sinds kort kunnen bij alle drie de Leidse stations OV-fietsen gehuurd worden.Het was al eerder mogelijk om bij Leiden Centraal en Lammenschans op een OV-Fiets te stappen. Sinds kort staan de rijwielen ook bij De Vink klaar voor de reizigers. OV-fietsen kunnen voor maximaal 20 uur gehuurd worden. Ze zijn vooral bedoeld voor het afleggen van de vaak kleine afstand tussen eindstation en eindbestemming. Het huren is heel eenvoudig. Wanneer de huurder een OV-fietspasje of een geschikt gemaakte NS-kaart heeft, kan hij de automatische kluis openen waarin de fietsen staan. Dit kan dag en nacht.

Het huren kost per keer 2,85 euro, plus lidmaatschapskosten van 9,50 euro per jaar. De huurder ontvangt steeds als hij een fiets gehuurd heeft, per mail een factuur waarna de kosten automatisch worden afgeschreven. Op www.OV-fiets.nl is meer informatie te vinden. Overigens is Leiden niet de enige stad waar OV-fietsen rondrijden. Er zijn door het hele land 128 huurlocaties en het aantal leden ligt boven de 30.000.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×