Leidenaar opgepakt voor bankoverval

Een 39-jarige Hagenaar en een 21-jarige man uit Leiden zijn gisterochtend in Voorthuizen aangehouden voor een bankoverval op de ABN Amro-vestiging aan de Hoofdstraat. Dat meldt het ANP. De twee worden er onder meer van verdacht twee monteurs van een geldautomaat in de bank te hebben bedreigd. Er is geen geld buitgemaakt bij de overval.

Getuigen zagen rond kwart voor acht dat twee medewerkers onder dwang het bankkantoor in werden geleid. Kort na aankomst zagen agenten twee mannen de bank uitlopen waarop de aanhouding volgde. De twee bankmedewerkers worden als getuigen verhoord. De politie zette de omgeving van de bank af voor sporenonderzoek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×